Zaloga pnevmatik, prilagojen iskalnik za prevmatike po vulkanizerski logiki, blagajna na dotik prilagojena za vukanizerje

Programska oprema za VULKANIZERJE je narejena s sodobnim orodjem.

vulkanizer

  • vodenje zalog pnevmatik.
  • VGRAJEN TIPIČNI ISKALNIK PNEVMATIK za vpogled cene in zaloge ter kasiranje.
  • blagajna (storitev in pnevmatike skupaj na istem računu).
  • negotovinsko poslovanje (storitev in pnevmatike skupaj, pdf, e-mail, e-računi).
  • vodenje plačil kupcev in dobaviteljev ter izpis opominov
  • več kot 1000 raznovrstnih pregledov poslovanja
  • grafična analiza poslovanja
  • enak program za delo preko interneta
  • itd.
NOVO! INOVATIVNI SISTEM UČENJA BLAGAJNE in PRIGANJANJE zaposlenih Sistem pomaga, če smo novi uporabniki programa, če kdo vskoči recimo v času dopustov...
Blagajna na nevsiljiv način v času mirovanja POUČUJE osebje o funkcijah blagajne in ob določenih urah opozarja na potrebna opravila.
Recimo: 1) 9h do 16h opozarja osebje: Ste ponudili izdelke v akciji? 2) 16h do 17h opozarja osebje: Konec šihta zakleni vrata od skladišča. Obvestila so popolnoma vaša in pomembna, da kvaliteta in prodaja v vaši delavnici ne pade.   Zakonodaja Programska oprema vsebuje Davčno blagajno veljavno od 02.01.2016.

POGOVOR o programu za VULKANIZERJE

Prejem pnevmatik

Kako poteka prejem pnevmatik na zalogo?

Najprej naredite prevzemni list za pnevmatike. Vedno ko potrebuje novo šifro za stranko ali artikel ali kaj drugega imate na voljo tipko F4 ali pa z miško kliknete na gumb zraven polja in odpre se vam formular, kjer popišete želeno zadevo.

Kaj pa cena pnevmatike, davčna stopnja, kje to določim?

Davčno skupino določite pri vpisovanju artikla v šifrant, enkrat za vselej. Prav tako lahko določite maloprodajno ceno. Imate pa možnost, da pri vpisovanju artikla na prejem oblikujete strukturo cene od nabavne do prodajne cene z davkom.

Ali lahko vidim prevzemni list preden ga izpišem?

Vsak izpis preden gre papir se pokaže na ekranu v enaki obliki kot bo potem na papirju. Tako, da preprečimo brezvezno tiskanje.

Kaj pa plačilni nalog za prejeti račun?

Prejeme lahko na osnovi računa likvidirate, hkrati pa vam program pomaga izdelati plačilni nalog, ki ga da v čakalno vrsto in ga kasneje glede na valuto prenesete v bančni program.

POS blagajna, gotovinsko poslovanje

Bojim se, da je delo na blagajni prezapleteno?

Za vulkanizerje je na voljo blagajna na dotik s tipičnim iskalnikom pnevmatik. Blagajno je možno uporabljati tudi s tipkovnico in miško. Tako imate hiter vpogled na blagajni tudi v zalogo in ceno.

Joj, in če se zmotim pri kasiranju preden izpišem račun?

Kliknete gumb STORNO ali tipki MINUS in ENTER, kar vam zbriše zadnjo napačno vrstico na računu.

Ali je zapleteno vodenje plačila z gotovino in kartico?

Ko končate vnos artiklov pritisnete samo dve tipki ali kliknete gum Zaključitev in že ste na izbiranju načina plačila, kjer se program avtomatsko postavi na gotovino če je to v redu pritisnete samo ENTER (kliknete Naprej) in že se tiska račun. Če je kartica izberete samo kartico.

Kaj pa konec dneva, kako zaključim?

Izpišete rekapitulacijo blagajne, kjer imate vse navedeno. Imate možnost seznama denarja in  vodenje blagajniške dnevnika za polog gotovine.

Poslovanje s podjetji

Poslovanje s podjetji, ki mi plačajo preko banke?

To ni problem, izdate mu negotovinski račun. Lahko mu pošljete tudi predračun po mailu direkt iz našega programa.

Če podjetja ne poznam zahtevam plačilo! Kaj pa tedaj?

Če vam plača na blagajni pa ga samo popišete pri izdaji blagajniškega računa. Program vam avtomatsko izpiše blagajniški račun z vsemi elementi za poslovanje med podjetji.

Pregledi nabave in prodaje

Kako sledim dogajanju v trgovini?

V programu imate več kot 1000 različnih pregledov. Pregledujete blagajno, prodajo, nabavo, zalogo ter zbirate podatke za knjigovodstvo.

Kaj pa grafična analiza poslovanja?

Najprej naj povem, da VSAK PREGLED je možno prenesti v EXCEL in tam poljubno grafično obdelati. Program ima na voljo tudi kar nekaj grafičnih prikazov glede prodaje v tekočem letu in pa primerjavo med leti. Vsak grafični prikaz iz našega program lahko prenesemo v Word ali Excel dokument.

Kaj pa trgovska knjiga?

Trgovska knjiga se avtomatsko vodi v ozadju, vi jo po potrebi samo izpišete.

Če imamo VEČ POSLOVALNIC, kako je s centralizacijo podatkov?

Danes centralizacija ni problem, saj platforma SQL nam omogoča, da imamo vse podatke iz vseh poslovalnic na enem mestu, recimo na upravi. Poslovalnice so povezane preko internetnega naslova (IP). Ker je baza na enem serverju, tudi ni problem ažurnost vpogleda v zaloge po vseh poslovalnicah ter skupna analiza prodaj po poslovalnicah.